Issız Adam Yunanistan'da yeniden çekildi, yurt dışında uyarlanan ilk Türk filmi oldu

Başrollerinde Melis Birkan ve Cemal Hünal'ın oynadığı Çağan Irmak'ın filmi Issız Adam Atina sokaklarında yeniden doğuyor. Most Production yapımı film yurtdışında yeniden çekilen (remake) ilk Türk filmi oldu

Türkiye'de gişe rekorları kıran, aylarca vizyonda kalan, senarist ve yönetmenliğini Çağan Irmak'ın yaptığı 2008 yapımı Issız Adam filmi, Yunanistan'da yeniden çekildi.

Yiannis Tsimitselis ve Katerian Geronikolou’nun başrolünde olacağı filmin yönetmenliğini Yiannis Papadakos yaptı. 

16 Aralık akşamı Atina’da gerçekleşecek galaya filmin yapımcısı Mustafa Oğuz ve yönetmeni Çağan Irmak da davetli olarak katılıyor.

Film 1 Ocak 2020 tarihinde Yunanistan’da vizyona girecek.

Yunan yönetmen Papadakos film ile ilgili şunları söyledi:

Bu film hepimiz için bir meydan okuma oldu. Genç bir yönetmen olarak, daha önce sinema ekranı için çekmediğim bir türde, romantik drama türünde bir film çektim. Özellikle Yiannis, başarılı bir komedyenken ilk defa bu filmde böylesine ters köşe bir karakter oynadı, altından büyük bir başarıyla kalktı, onunla gurur duyuyorum. Sonsuza Dek filminin bizi etkilediği gibi izleyen herkesi derinden etkilemesini umuyoruz. Tüm izleyicilerimize ulaşıp, hayatını değiştirmeye istekli olan herkesi birbiriyle özdeşleşmeye teşvik edeceğimizi umuyoruz.  Bu filmin eşsizliğini ve duygusallığını hisseden herkesin kalbine kazınmasını hedefliyoruz.

 

Independent Türkçe, Milliyet Cadde

DAHA FAZLA HABER OKU