Marmaris'te satıştaki Karaca Adası'nın fiyatında 65 milyon lira indirim

Marmaris'te eylül ayında 210 milyon liradan satışa çıkarılan 381 bin metrekare büyüklükteki Karaca Adası'nın satış ilanında fiyatta indirim yapıldı

Fotoğraf: Sahibinden.com

Marmaris'te eylül ayında 210 milyon liradan satışa çıkarılan 381 dönüm büyüklükteki Karaca Adası'nın satış ilanı 145 milyon lira olarak güncellendi.

Fiyatında 65 milyon lira indirim yapılan, üzerinde her biri 50 ile 100 metrekare arasında 3 müstakil ev bulunan Karaca Adası'na günübirlik turizm tesisi ve marina yapılabilecek.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

ABD'de yaşayan Türk iş insanına ait, Marmaris ilçesinde Sedir Adası ve Cumhurbaşkanlığı konutu bulunan Otluk koyu karşısındaki 381 bin metrekarelik Karaca Adası, geçen 22 Eylül'de 210 milyon liradan internet üzerinden satışa çıkarılmıştı. 
 

aaaaaaaa.JPG
Görsel: Sahibinden.com


23 Kasım'da güncellenen ilanda adanın metrekare fiyatı 459 TL olarak belirlenirken, toplam değer ise 145 milyon lira olarak belirlendi.

Dört yıldır satışta olan ada geçen eylül ayında 210 milyon liradan satışa sunulmuş ancak alıcı çıkmamıştı.

Adanın 1984'te ABD'de yaşayan Türk iş insanı tarafından 7 yıldızlı otel yapmak için satın alındığı ancak altı yıl sonra adanın birinci dereceden sit alanı ilan edildiği biliniyor.

 

Independent Türkçe

 

 

DAHA FAZLA HABER OKU