Yüzüklerin Efendisi: Başrol oyuncularından biri projeden çekildi

Pouter, eylülde katıldığı yüksek bütçeli diziyi bırakmak zorunda kaldı

Will Poulter, 2019 yapımı Midsommar'da da yer almıştı (IMDB)

Amazon’un Yüzüklerin Efendisi (The Lord of The Rings) dizisinin başrol oyuncularından Will Poulter, projeden ayrılmak zorunda kaldı. Dizinin oyuncunun yerini doldurması gerekecek.

Variety’e konuşan bir kaynağa göre, yüksek bütçeli diziye eylülde katılan Poulter, programındaki çakışmalardan dolayı projeden ayrıldı.

Poulter’in JRR Tolkien’in romanlarından uyarlanan dizide canlandıracağı karakterle ilgili detaylar ortaya çıkmamıştı ancak başrollerden biri olacağı biliniyordu. 

Şu anda dizinin oyuncu kadrosunda Game of Thrones’un önemli bir karakterini (Benjen Stark -edn) canlandıran Joseph Mawle, Markella Kavenagh ve Ema Horvath yer alıyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Amazon dizisinin çekimlerine 2020’de Yeni Zelanda’da başlanacak. Peter Jackson’ın Yüzüklerin Efendisi üçlemesi de Yeni Zelanda’da çekilmişti. 

Bir milyar dolara mal olacağı düşünülen dizi, Star Trek 4’ü yazan JD Payne ve Patrick McKay tarafından hazırlanıyor. Ayrıca Game of Thrones’un senaristi Bryan Cogman projeye danışmanlık yapmak için imza attı. Bunun yanında Jurassic World: Yıkılmış Krallık (Jurassic World: Fallen Kingdom) filminin yönetmeni JA Bayona da birkaç bölümün yönetmenliğini üstlenecek.

Dizideki olaylar, Orta Dünya’da İkinci Çağ sırasında geçecek ve hem sinema üçlemesinde hem de romanlarda yaşananların öncesini anlatacak.


 

* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir. 

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Onur Bayrakçeken

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU