Ahmet Hakan: Ben sade, kendi halinde bir gazeteciyim, temsil ettiğim bir kitle yok

Hakan, CHP lideri Kılıçdaroğlu’nu eleştirirken kendisinin sade ve kendi halinde bir gazeteci olduğunu ifade etti

Fotoğraf: AA

Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun konuk olduğu İstanbul Platformu toplantısını eleştirirken, “Ben sade, kendi halinde bir gazeteciyim. Temsil ettiğim bir kitle yok” ifadesini kullandı.

Kılıçdaroğlu, İstanbul’da bir grup siyasetçi, emekli bürokrat ve aydının oluşturduğu İstanbul Platformu’nun konuğu olmuştu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Hakan,”FETÖ’den yargılanıp ceza alan eski İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu da bu platformun üyesi olarak toplantıya katılanlar arasında yer almış” hatırlatması yaparak, Kılıçdaroğlu’na yönelik olarak, “Ben bile gittiğim toplantılara, o toplantıların katılımcı listesine şöyle bir bakarım. Dikkatli olmaya çalışırım” dedi.

Kendisini, sade ve kendi halinde bir gazeteci olarak tanımlayan Hakan, temsil ettiği bir kitle olmadığını açıklarken “Kendimi serbest hissetmemin önünde pek bir engel de yok” diye yazdı.

Hakan Kılıçdaroğlu’na eleştirilerini Hürriyet’teki yazısında şöyle sürdürdü:

Fakat buna rağmen CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun bu tür konulara benden bin kat daha özen göstermesi gerekmez mi? Katılacağı toplantının katılımcı listesine şöyle bir bakması gerekmez mi? “Benim FETÖ’den ceza almış böyle bir isimle aynı toplantıda buluşmam uygun olmaz” demesi gerekmez mi? Bana gerekirmiş gibi geliyor.

 

Independent Türkçe, Hürriyet

DAHA FAZLA HABER OKU