Karar yazarı Beki: Hadi söyleyin, Erdoğan'la AK Parti'ye asıl zararı bu ikisinden hangisi veriyor?

Beki, Hüseyin Gülerce’ye tepki göstererek “Demokratik yarış için ayrı siyasi parti kurmayı, FETÖ güdümlü yasadışı saldırı gibi gösteriyor” dedi

Fotoğraf: Reuters

Karar yazarı Akif Beki, Star yazarı Hüseyin Gülerce’ye, eski Başbakan Ahmet Davutoğlu üzerinden tepki gösterdi.

“Bir yanda; başbakanlık ve  genel başkanlık yapmış, iktidara hatırı sayılır emeği geçmiş Ahmet Davutoğlu ayrı parti kuruyor” diyen Beki, “Diğer yanda ise 40 yıl alkış ağalığını yaptığı FETÖ çıkmaza girince, dümeni iktidar şakşakçılığına kıran her devrin amigoları...FETÖ'den dönen Hüseyin Gülerceler...” ifadesini kullandı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

"Anlaşılan Davutoğlu, FETÖ'den intikal eden 'belgelerle' bir saldırı başlatacak. Ardından Ali Babacan'a alan açılacak’ kara propagandaları döşeniyor” diyen Beki Gülerce şu sözlerle tepki gösterdi:

Gülerce, demokratik yarış için ayrı siyasi parti kurmayı, FETÖ güdümlü yasadışı, gayrimeşru ve antidemokratik saldırı gibi gösteriyor. İktidara yaranıp ödüllü aferin kapmaya oynayanlar, Babacan ve Davutoğlu'na sataşmayı kestirme yol haline getiriyor vesair. Hadi söyleyin, Erdoğan'la AK Parti'ye asıl zararı bu ikisinden hangisi veriyor?

“Gülerce'nin sunduğu hizmet, savunma gayreti içine girdiği AK Parti'ye mi daha çok yarar, yeni parti kuranlara mı?” diye soran Beki, “Hangisi için daha hayra ve makbule geçer?” ifadesini kullandı.

 

Independent Türkçe, Karar

DAHA FAZLA HABER OKU