Kayıp dağcının eşi: Sevgilimi aramaktan vazgeçmeyin ne olur

Uludağ’da kaybolan ve 11 gündür süren arama çalışmalarına rağmen bulunamayan iki dağcıdan Mert Alparslan’ın eşi, Twitter hesabından “Sevgilimi aramaktan vazgeçmeyin ne olur. Yaşıyor o, bırakmayın ne olur” diye bir paylaşım yaptı

Uludağ'da 1 Aralık'ta kabolan Efe Sarp ve Mert Alpaslan'ın son görüntüleri güvenlik kamerası tarafından kaydedilmişti / Fotoğraf: İHA 

Bursa Uludağ'da 1 Aralık’ta kaybolan dağcılar Efe Sarp (37) ve Mert Alpaslan'a henüz ulaşılamadı. Kayıp dağcılardan Efe Sarp'a ait kırmızı mont, yeşil bere ve 2 adet kayak batonunun bulunmasının ardından çalışmalar son 4 gündür eşyaların bulunduğu bölgede sürdürülüyor.

Kayıp iki dağcıyı bulabilmek için 40 kişilik özel bir ekipte Uludağ'daki arama faaliyetlerinde görevlendirildi

AW880349_04.jpg
Mert ve Burcu Alparslan çifti / Fotoğraf: İHA

 

Kayıp dağcılardan Mert Alparslan'ın eşi Burcu Alparslan'ın bu sabah Twitter hesabından yaptığı paylaşımda ‘aramaktan vazgeçmeyin’ diye çağrı yaptı.

Burcu Alparslan, paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

Sevgilimi aramaktan vazgeçmeyin ne olur. Vazgeçmeyin ne olur, azaltmayın çalışmaları yalvarıyorum. Yetkililere yalvarıyorum. Yaşıyor o, bırakmayın ne olur.

Benim kocam aşkım yaşıyor biliyorum. Herkese teşekkür etmek için dönecek. Ne olur ümidinizi kesmeyin, ne olur bırakmayın onu orada ne olur.

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU