Ataşehir’de kadınlara teşhircilik yaptığı iddia edilen şüpheli yakalandı

Ataşehir’de adres sorma bahanesi ile durdurduğu kadına cinsel organını gösterdiği ileri sürülen taciz şüphelisi yakalandı. Görüntüleri sosyal medyada büyük tepki toplayan şüpheli, kendisini ‘Fermuarım açık kalmış’ diye savundu

İstanbul Ataşehir'de yolda yürüyen eski basketbolcu Deniz Çatalbaş’ın yanına otomobili ile yaklaşan bir kişi camı açarak bir adres sordu. İddiaya göre, sürücü koltuğunda oturan şüpheli bu sırada genç kadına cinsel organını gösterdi. Tacizci Çatalbaş’ın kendisini videoya aldığını fark edince gaza basarak olay yerinden kaçtı.

sapık.JPG
Fotoğraf: Twitter / @derya_catalbas

 

Sosyal medyada paylaştı

Çatalbaş polise giderek tacizciden şikayetçi olurken, kardeşi de çekilen görüntüleri sosyal medya hesabından yayınladı. Birçok kullanıcı tarafından paylaşılan görüntüler büyük tepki çekti.

Şüpheli yakalandı

Görüntüleri inceleyen polis kısa süre içerisinde şüpheli Cihan A.’yı yakaladı. 26 yaşındaki Cihan A.’nın, ‘Kısa süre önce tuvaletten çıkmıştım. Fermuarım açık kalmış. Kimseyi taciz etmedim’ diye kendisini savunduğu öğrenildi.

3 şikayetçi daha var 

Şüphelinin yakalanmasının ardından Derya Çatalbaş, paylaştığı tweette şu ifadelere yer verdi:

Arkadaşlar,

Olayla alakalı şüpheli, polis tarafından bulunmuş ve kardeşim tarafından bizzat teşhis edilmiştir. 15 gün içerisinde 3 kişiye daha aynı iğrençliği sergilemiştir. Diğer mağdur kişiler tarafından da verilen ifadeler sonrasında suçlu tutuklanmıştır. Geçmiş olsun.

 

 

Independent Türkçe, ajanslar

DAHA FAZLA HABER OKU