Batman yeni Two-Face’ini buldu mu?

Filmin yönetmeni Peter Sarsgaard'ın kadroya katıldığını doğruladı

2008 yapımı The Dark Knight'ta Two-Face'i Aaron Eckhart canlandırmıştı (IMDb)

Peter Sarsgaard, yönetmenliğini Matt Reeves’in üstlendiği The Batman filminin oyuncu kadrosuna katılan en yeni isim oldu.

Warner Bros. ve DC Films nihayet yeni bir solo Batman filminin startını vermeye hazırlanıyor. Filmde Bruce Wayne’i Robert Pattinson canlandırıyor.  

Yeni filmin, Batman’in çizgi romanlardaki en büyük düşmanlarını içereceği biliniyor. Zoë Kravitz projeye Seline Kyle, nam-ı diğer Kedi Kadın’ı oynamak için dahil olurken, Collin Farrell, Oswald Cobblepot, nam-ı diğer Penguen’i canlandıracak. Filmin başlıca kötüsününse Paul Dano’nun canlandıracağı Edward Nashton, yeni Riddler olacağı belirtiliyor. Öte yandan bunlar The Batman'de yer alacak karakterlerin yalnızca bir kısmı ve Reeves şimdi kadroya eklenen en yeni ismi de duyurdu..

Reeves’in Twitter sayfasında açıkladığı üzere Peter Sarsgaard, The Batman’in oyuncu kadrosuna katıldı.

 

 

Daha öncekilerinin aksine yönetmenin bu tweet’i oyuncunun hangi karakteri canlandıracağını açıklamıyor.

THR’da yer alan bir haberde oyuncunun Wasserman adında yozlaşmış bir polis memurunu veya bölge başsavcısını canlandırabileceği belirtiliyor. Ancak bu spekülasyonların herhangi biri doğrulanmadı. Dolayısıyla elde kalan Reeves’in tweet’i.

Öte yandan bu Sarsgaard’ın ilk DC filmi rolü olmayacak. Daha önce 2011 yapımı Yeşil Fener’de (Green Lantern) Hector Hammond’ı canlandırmıştı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Sarsgaard’ın rolü doğrulanmamış olduğundan çeşitli spekülasyonlar göreceğiz. Eğer oynayacağı karakter Wasserman olacaksa, Sarsgaard’ın film için orijinal bir karakter canlandıracağı anlaşılıyor. DC’nin Mindboggler olarak da bilinen, Leah Wasserman adında bir kötüsü mevcut. Dolayısıyla Reeves bu az bilinen çizgi roman karakterini kullanmak istiyor olabilir. Bir başka ihtimal ise Sarsgaard’ın bir bölge başsavcısını oynaması. Özellikle Harvey Dent, nam-ı diğer Two-Face’i.

Hayranlar Reeves’in seçtiği gif’in iki yüz içerdiğine dikkat çekiyor. Bu yönetmenin bir imada bulunduğunu da gösterebilir, hayranların gönderileri anlamlandırırken detaylara fazla takıldıklarını da.

Sarsgaard’ın rolü şimdilik bir sır ama önümüzdeki aylarda muhtemelen daha fazla bilgiye sahip olacağız. Batman ve bahsedilen üç kötüye ek olarak Jeffrey Wright’ın polis şefi Jim Gordon’ı, Andy Serkis’in Alfred Pennyworth’ü, John Turturro’nunsa Carmine Falcone’u canlandıracağı doğrulandı. Filmin çekim süreci de 2020’de başlayacak.  

ScreenRant

 

Independent Türkçe için çeviren: Şafak Küçüksezer

DAHA FAZLA HABER OKU