Mustafa Denizli Traktör Sazi'den ayrıldı: Zaman zaman takım otobüsünde yatmak zorunda kaldık

Teknik direktör Mustafa Denizli ile Traktör Sazi'nin yolları ayrıldı. Denizli, "Ayrılmamın nedeni kesinlikle sportif başarısızlık değil" dedi

Mustafa Denizli / Fotoğraf: AA

Teknik direktör Mustafa Denizli, haziran ayından bu yana görev yaptığı İran Pers Körfez Pro Ligi ekiplerinden Traktör ile yollarını ayırdı.

Mustafa Denizli, Traktör ekibindeki görevini bıraktığını ve İran'da yaşanan olayların bu kararı almasında etkili olduğunu söyledi.

Son dönemde meydana gelen olayların kendilerini sıkıntıya soktuğunu, bazı maçlarını oynayamadıklarını ve zaman zaman takım otobüsünde yatmak zorunda kaldıklarını aktaran tecrübeli teknik adam, şöyle konuştu:

Psikolojik olarak çok yoruldum. Daha önce de bırakmak istedim ama yönetim izin vermedi. Ayrılmamın nedeni kesinlikle sportif başarısızlık değil. Rakiplerimize göre 2 maçımız eksik. Gösterilerden dolayı yapamadığımız maçları oynayıp kazansaydık, ligde ikinci sıraya kadar çıkardık.

Mustafa Denizli yönetimindeki Traktör, 11 maçta 5 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 mağlubiyet alarak 18 puan topladı. İki maçı eksik Traktör, zirvenin 7 puan gerisinde 8. durumda bulunuyor.

Öte yandan Traktör Kulübü'nün resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada, "Güle Güle Mustafa Denizli, çektiğin zahmetler için teşekkürler" ifadelerine yer verildi. 

 

 

Traktör Kulübü İletişim ve Medya Ofisi'nden yapılan açıklamaya göre, Denizli'nin yerine geçici olarak Ehad Şeyh Lari getirildi.

 

Independent Türkçe, Ajanslar

DAHA FAZLA HABER OKU