Ceren Özdemir cinayetiyle ilgili 'Olayın da değişik boyutları var' sözleri tepki çeken Düzce MEB Müdürü: Sözlerim çarpıtıldı

Düzce Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit, Ceren Özdemir cinayetiyle ilgili yaptığı “Olayın değişik boyutları var. Çocuklarımızı iyi yetiştirmeliyiz” açıklaması tepki topladı. Yiğit, sözlerinin yanlış anlaşıldığını söyleyip, konuşmasını paylaştı

Düzce Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit katıldığı bir etkinlikte yaptığı konuşmada Ceren Özdemir cinayetiyle ilgili olarak sarfettiği “Olayı gerçekleştiren suçlu bir insan var. Ama olayın da çok değişik boyutları var. Dolayısıyla yani biz çocuklarımızı her yönüyle çok iyi yetiştirmemiz gerekiyor” sözleri nedeniyle sosyal medyada tepki topladı.

Kimi sosyal medya kullanıcıları Yiğit’i cinayet olayının altında başka bir gerekçe aramakla suçlayarak, eleştirdi.

murat yiğit.jpg
Murat Yiğit / Fotoğraf: Düzce Milli Eğitim Müdürlüğü sitesi

 

Konuşmasını paylaştı

Kimi haber sitelerinin de “skandal” açıklama diye duyurduğu açıklamasıyla ilgili ulaştığımız Yiğit ise yanlış anlaşıldığını, sözlerinin çarpıtıldığını savunarak, tepkilere neden olan konuşmasını paylaştı.

Yiğit açıklamasında bu tür suçluların olmaması için çocukların yetiştirilmesinin önemine dikkat çekmeye çalıştığını öne sürdü.

Yiğit, "Cinayetin ardında başka neden mi arıyor?" şeklindeki eleştirilere de "Hiç alakası yok. Konuşmamın başını sonunu dinleyince anlayacaksınız" diye cevap verdi.

© The Independentturkish

DAHA FAZLA HABER OKU