Trabzonspor'dan Galatasaray'a videolu yanıt: Ayşe bu gol

Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor'un, geçtiğimiz pazar günü Galatasaray ile 1-1 berabere kaldığı maçın tartışmalı pozisyonlarıyla ilgili hazırladığı video, sosyal medyanın en çok konuşulanları arasına girdi

Süper Lig'in 13. hafta maçında Trabzonspor, sahasında konuk ettiği Galatasaray ile 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmanın gollerini Trabzonspor'dan Aleksander Sörloth ile Galatasaray'dan Yuto Nagatomo kaydetti.

Galatasaray Kulübü, Trabzonsporlu Aleksander Sörloth'un golden önce Marcao'ya yaptığı hareketin faul olduğunu iddia ederek paylaştığı videoya, bordo-mavili kulüp aynı şekilde yanıt verdi.

Trabzonspor'un resmi Twitter hesabından "Dersimiz futbol, derdimiz futbol" başlığıyla paylaşılan videoda, Galatasaraylı Ömer Bayram'ın Joao Pereira'ya yaptığı hareket ve Aleksander Sörloth'un, Marcao ile girdiği pozisyona yer verildi.

3D çizim tekniğiyle hazırlanan videoda "Ayşe faule bak", "Ayşe bu kırmızı kart" ve "Ayşe bu gol" ifadeleri kullanıldı. 

 

 

Bordo-mavili kulübün paylaşımı, sosyal medyanın en çok konuşulanları arasına girdi.

Ne olmuştu?

Galatasaray Kulübü, yayıncı kuruluşun maç içerisindeki görüntülerin paylaşılmasına müsaade etmediği gerekçesiyle, Aleksander Sörloth ile Marcao'nun pozisyonu için 3D çizim tekniğini kullanarak özel bir video hazırladı.

Sarı-kırmızılı kulüp, yaptığı paylaşıma, "Dün akşam göremediğimiz o görüntüleri telif hakları sebebiyle yayıncı kuruluşu zor durumda bırakmamak adına "3D" olarak paylaşıyoruz" notunu düştü.

Galatasaray'ın yaptığı paylaşım şöyle:

 

 

Independent Türkçe, Ajanslar

DAHA FAZLA HABER OKU