Oğlunun öldüğünden habersiz olay yerini temizledi

Kütahya’da 3 gencin hayatını kaybettiği kaza yerinde çalışmalara katılan temizlik görevlisi Enver Harman, olaydan birkaç saat sonra ölenlerden birisinin oğlu olduğunu öğrendi. Fenalaşan Harman hastaneye kaldırıldı

Kütahya-Afyonkarahisar Çevre Yolu'nda bir araç kontrolden çıkarak yol kenarındaki ağaca çarptı. 3 gencin hayatını kaybettiği kazanın ardından olay yerine polis itfaiye ve sağlık ekiplerinin yanı sıra Kütahya Belediyesi’nde görevli temizlik işçileri de gönderildi.

Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nde işçi olarak çalışan Enver Harman, olay yerinde, yerinden sökülen ağacı motorlu testereyle parçalara ayırarak bölgenin temizlenmesine yardım etti.

Enver Harman işini bitirince olay yeri incelemesi ve cenazelerin araca taşınmasını da izledi.

2.jpg
Fotoğraf: AA

 

Kimlikler belirlenince oğlu olduğunu öğrendi

Harman, kazadan birkaç saat sonra ölenlerin kimliklerinin belirlenmesiyle, kaza yerindeki cesetlerden birinin oğluna ait olduğunu öğrendi. Acı haberi alan baba Harman fenalaşarak hastaneye kaldırıldı.

Enver Harman'ın oğlunun öldüğünden habersiz olay yerindeki çalışmaları ise objektiflere yansıdı,

 

1.jpg
Kazada hayatını kaybeden Muhammed Harman'ın evli ve 2,5 yaşında çocuk babası olduğu öğrenildi / Fotoğraf: AA

 

3 genç hayatını kaybetti

Çarşamba günü sabah saatlerinde Kütahya-Afyonkarahisar Çevre Yolu'nda bir otomobilin kontrolden çıkarak refüjdeki ağaca ve elektrik direğine çarpması sonucu Muhammed Harman (23) ve Semih Aslan (23) olay yerinde, Mustafa Deniz ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti. Mustafa Koç ve Emre Feriz ise ağır yaralanmıştı.

 

AA

DAHA FAZLA HABER OKU