93 yaşındaki aktör meşhur rolüne geri dönmeye yeşil ışık yaktı

"Bu ilgi çekici bir fikir"

Uzay Yolu efsanesi William Shatner, Blue Origin'le uzaya gitmeden önce "Geri dönemezsem de kaybedecek neyim var?" demişti (Paramount)

William Shatner, Kanada basınına yaptığı açıklamada, senaryonun kendisini etkilemesi halinde yeni bir Uzay Yolu (Star Trek) projesinde Kaptan Kirk olarak geri dönebileceğini söyledi. 

Martta 93 yaşına giren Shatner'ın yaşı bir sorun teşkil etse de bu, dijital gençleştirme teknolojisinin çözemeyeceği bir şey değil.

Shatner, Global News'a konuşarak Kirk rolüne geri dönmekle ilgili "Bu ilgi çekici bir fikir" dedi. 

Neredeyse imkansız. Ama harika bir rol olsaydı, çok iyi yazılmış olsaydı ve orada olmak için bir neden olsaydı... Sadece bir kameo yapmak için değil karakterin ortaya çıkması için gerçek bir neden olsaydı bunu düşünebilirdim.

Shatner, dijital gençleştirme teknolojisi sayesinde Yıldız Gemisi Atılgan'ın kumandanının genç bir versiyonunu oynayabileceğini öne sürdü. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Shatner, "Bu yüzünüzden yılları siliyor, böylece bir filmde olduğunuzdan 10, 20, 30, 50 yaş daha genç görünebiliyorsunuz" dedi.

Shatner'ın Uzay Yolu'na dönüşüyle ilgili bir başka sorun da Kirk'ün 1994 yapımı Uzay Yolu 7: Yeni Nesil'de (Star Trek Generations) ölmesi. Shatner, bu filmdeki rolüyle ikonik seride son kez görünmüştü.

Ünlü aktör, Kirk'ün bedeninin ve beyninin gelecek nesiller için dondurulmuş olabileceğini ve yıllar sonra yeni bir filmde tekrar canlandırılabileceğini öne sürdü:

Kaptan Kirk'ün beyni burada donmuş durumda. Bir senaryo var. Bakalım geri getirebilecek miyiz, biraz tuz, biraz biber. Ah, şuna bakın. İşte Kaptan Kirk geliyor!

Shatner bu röportajı, yeni biyografik belgeseli You Can Call Me Bill'in tanıtımı için verdi.

Ünlü aktör, 2021'de Jeff Bezos'un Blue Origin gemisinin bir üyesi olarak uzaya yolculuk ederek yörüngeye çıkan en yaşlı kişi olmuştu.

Shatner, ilerleyen yaşına rağmen enerjik kalmasını şöyle açıklamıştı:

İyi besleniyorum, egzersiz yapıyorum, bol bol ata biniyorum.


Independent Türkçe, Variety, Hollywood Reporter, Global News

DAHA FAZLA HABER OKU