Ronda Rousey, eski WWE CEO'suna verip veriştirdi

Ronda Rousey yeni kitabının yayımlanmasından önce WWE'ye ve eski CEO'su Vince McMahon'a yüklendi

(AP)

UFC Onur Listesi'nden eski WWE şampiyonu Ronda Rousey, Philadephia'da düzenlenecek WrestleMania'ya birkaç hafta kala WWE ve özellikle de Vince McMahon hakkında bazı ağır sözler sarf etti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Onlarca yıl boyunca WWE'nin (eski adıyla WWF ve WWWF) başkanlığını yapan Vince McMahon, bir iç soruşturmanın sonuçlanmasını beklerken 2022'de CEO ve başkanlık görevini bırakmıştı.

UFC'den ayrıldıktan sonra 2017'de WWE'ye katılan Ronda Rousey ise geçen yıla kadar kadroda kalmıştı.

WWE'deki deneyimi hakkında epey açık sözlü davranan Rousey, Our Fight (Bizim Dövüşümüz) adlı kitabının yayımlanmasından önce kitapta ele alınan birçok temayı konuşmak üzere Instagram'da soru-cevap/röportaj etkinliği düzenledi.

WWE hakkında konuşan Rousey şöyle dedi:

Perde arkası mı? Ah evet. WWE'nin ne kadar rezil bir yer olduğu... Kılıcı başımın üzerinde sallandırıp beni kendi kariyerimle rehin tutamazlar ve onların hiçbir şeyine ihtiyacım yok ve geri dönmeye niyetim yok, bu yüzden hâlâ kuruluşları tarafından esir tutulan diğer herkes bunu yapamazken ben, düşündüğüm ve hissettiğim her şeyi gerçekten söyleyebilirim.

Kitaptaysa Rousey, Vince McMahon hakkında daha fazla ayrıntıya giriyor. Inside The Ropes'ta özel olarak yayımlanan bir alıntıda şöyle belirtiliyor:

Vince McMahon'ın kameralar için canlandırdığı kötü, etik dışı, aşağılık karakterinin nerede bitip gerçekte etik olup olmadığı tartışmalı, birçok kez dava edilmiş ve birkaç kere uygunsuz cinsel davranışla suçlanmış Vince McMahon'ın nerede başladığını söylemek bazen zor...

McMahon, WWE ve UFC'nin ana şirketi olan TKO Group Holdings'ten cinsel saldırı ve seks ticareti iddiaları sonrasında istifa etmişti.

WWE'nin mevcut CEO'su Ari Emanuel.

Gelecek ay Philadelphia'da düzenlencek WrestleMania 40, genellikle WWE takviminin en büyük gecesi (ya da iki gecesi) olarak kabul ediliyor.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/sport/general/wwe-mma-wrestling

Independent Türkçe için çeviren: Büşra Ağaç

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU