Kate Middleton dedikoduları büyüyor: "Meghan Markle da endişeli"

Ünlü sunucu, "Endişe verici şeyler duydum" demişti

Middleton, otomobilde çekilmiş birkaç bulanık fotoğrafı dışında 2023 Noel'inden bu yana kamuoyunun karşısına çıkmadı (Reuters)

Galler Prensesi Kate Middleton'ın sağlığıyla ilgili söylentiler ve photoshop fiyaskosuyla büyüyen kargaşa kontrolden çıkarken, Meghan Markle'ın baldızına destek vermeye çalıştığı iddia edildi.

Scandals of the Royal Palaces (Kraliyet Saraylarının Skandalları) kitabının yazarı Tom Quinn, Birleşik Krallık merkezli gazete Mirror'a konuştu. Quinn, Sussex Düşesi'nin, geçirdiği ciddi ameliyat sonrasındaki uzun iyileşme süreci nerede olduğuna dair çılgın söylentilere yol açan Kate Middleton'la bağlantı kurmak için birkaç kez Kensington Sarayı'na ulaştığını söyledi.

"Gerçekten endişeli"

Quinn, Markle'ın "Kate'in sağlığı konusunda gerçekten endişeli" olduğu iddiasında bulundu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Markle ve eşi Prens Harry, 2020'de Kaliforniya'nın Montecito kentine taşınmalarından bu yana Kate Middleton ve eşi Prens William'la konuşmuyor.

Kraliyet uzmanı Jennie Bond, OK'e yaptığı açıklamada, "Kate'in kraliyet ailesinde çok kısa bir süre geçiren Meghan'ı kendisine tavsiye veya destek verecek uygun veya nitelikli bir kişi olarak göreceğini hiç sanmıyorum" dedi.

Bond, "Bu, Kate'in fiziksel ve zihinsel olarak gücünü yeniden kazanmaya odaklanması gereken bir zaman ve şu anda aile sürtüşmesiyle uğraşmaktan hoşlanacağını sanmıyorum" diye ekledi.

Ancak Bond, eski aktrisin prensesi "neşelendirmek" için ona "çiçek" ya da "şekerleme" göndermesi halinde bu jestin "kibarca kabul edileceğini" belirtti.

"Uzlaşma sağlamaz"

Quinn, Middleton'ın Markle'ın uzattığı "zeytin dallarını" muhtemelen kibarca kabul edeceğini, çünkü "bu teklifleri reddediyor" görünmek istemeyeceğini iddia etti.

Ancak uzmanlara göre bunun ikili ya da kavgalı eşleri arasında gerçek bir uzlaşma sağlaması pek olası değil.

Yazar Quinn, "Kensington Sarayı'ndaki his, Meghan'ın zeytin dalı uzatma girişimlerinin memnuniyetle karşılanması durumunda, eski yaraları yeniden açacağı yönünde" dedi.

Middleton'ın ocakta geçirdiği ameliyattan bu yana gözlerden uzak kalması sosyal medyada spekülasyonlara ve çılgın komplo teorilerine yol açtı.

"Saray bir şeyler saklıyor"

Britanyalı gazeteci Piers Morgan, önceki gün Uncensored adlı programında konuyu gündeme getirerek prensesin "durumunun iyi olabileceğini" ve Saray'ın komplo teorilerini bastırma çabalarının "yanlış olduğunu" söylemişti. 58 yaşındaki Morgan daha sonra "Saray'ın bir şeyler saklıyor olabileceğini" iddia etmişti.

Morgan, şunları söylemişti:

Bana öyle şeyler söylendi ki, eğer yarısı bile doğruysa, yaşananlar epey endişe verici. Neye inanacağımı bilmiyorum, hiçbirimiz de bilmiyoruz, orada değiliz.


Independent Türkçe, New York Post, Metro, OK, Mirror

DAHA FAZLA HABER OKU