Millie Bobby Brown düğün hazırlığı yapmanın "çok eğlenceli" olduğunu söyledi

Çift ilk kez Haziran 2021'de kamuoyunda birlikte anılmıştı

Millie Bobby Brown 19, nişanlısı Jacob Hurley Bongiovi'yse 21 yaşında (Instagram)

Millie Bobby Brown, düğün planlamaya başladı.

Women's Wear Daily'nin 14 Ağustos'ta yayımladığı röportajda 19 yaşındaki oyuncu, nişanlısı Jake Bongiovi'yle düğün planlamanın nasıl gittiğinden bahsetti. Brown, "Şunu söyleyebilirim ki planlama devam ediyor. Çok eğlenceli ve hayatımdaki çok heyecan verici bir dönem" dedi.

2021'den beri flört eden Brown ve Bongiovi nişanlandıklarını nisanda duyurmuştu. Bununla birlikte Brown röportajda, yaklaşan evlilikleri hakkında neyi paylaşıp neyi paylaşmayacağı konusunda seçici olmaya çalıştığını söyledi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

"Muhtemelen gizlemeyi düşünüyorum çünkü hayatta sadece bir kez yaşayabileceğiniz sınırlı an var. Herkesin fikirlerinin ve gözlerinin buna bakması bana doğal gelmiyor" dedi. Brown, "Bu yüzden bu tür şeyleri, hayattaki bu küçük değerli anları gizli tutmanın önemli olduğunu hissediyorum" diye ekledi.

Stranger Things'in oyuncusu ve rock şarkıcısının oğlunun nişanlandığı söylentileri ilk kez, Brown'ın Instagram gönderisinde sol elinde nişan için olduğu anlaşılan bir yüzükle çiftin fotoğrafını paylaşmasıyla çıkmıştı. Brown, bu gönderinin altına Taylor Swift'in "Lover" adlı parçasının şarkı sözlerini yazmıştı.

"Seni üç yazdır seviyorum tatlım, hepsini istiyorum" diye yazan Brown, beyaz bir kalp emojisi eklemişti. Bongiovi de kendi hesabından paylaşım yaparak çiftin aynı yerde çekilmiş iki fotoğrafının yanına sadece "sonsuza dek" yazmıştı.

Nişan ilk duyurulduğunda, sosyal medya kullanıcıları çiftin evlenmek için yeterince büyük olup olmadığını sorgulayınca Bongiovi'nin babası Jon Bon Jovi, SiriusXM'in Radio Andy programında tepkilere yanıt vermişti.

Programa katılan şarkıcı, sunucu Andy Cohen'e şunları demişti: 

Doğru partneri bulup beraber büyüdüyseniz yaş önemli mi bilmiyorum.

Bon Jovi şunları ekleyerek, çocuklarının "beraber büyüyebildikleri" doğru partnerleri bulacağına güvendiğini söylemişti: 

Tavsiyem gerçekten beraber büyümenin akıllıca olduğudur. Bence çocuklarımın hepsi birlikte büyüyebileceklerini düşündükleri kişiler buldu ve biz hepsini seviyoruz. Millie harika biri. Tüm ailesi harika. Jake çok ama çok mutlu.

Çift, nişanlarını kutlamak için mayısta özel bir parti vermiş, Brown'un profesyonel kuaförü Peter Burkill, çiftin kutlama fotoğraflarını Instagram'da paylaşmıştı. Bir fotoğrafta Brown ve Bongiovi'nin önünde poz verdiği kalp şeklinde beyaz balonları süsleyen ışıklı tabelada şunlar yazıyordu: 

Bay ve Bayan Bongiovi.

Burkill, gönderinin altına "Bu güzel çifte tebrikler!" diye yazmıştı.

Brown ve Bongiovi ilk kez Haziran 2021'de, Godzilla vs Kong'un yıldızı o yıl kasımda ilişkisini Instagram'da resmileştirmeden önce romantik bir bağ kurmuştu. Brown, London Eye'a bindiklerinde o dönem erkek arkadaşı olan Bongiovi'nin kendisini yanağından öptüğü bir fotoğraf paylaşmıştı. Çift Mart 2022'de, Londra'daki Royal Albert Hall'da düzenlenen BAFTA ödüllerinde ilk kez kırmızı halıda beraber boy göstermişti.


*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/life-style/

Independent Türkçe için çeviren: Kerim Çelik

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU