Terminatör serisinin yıldızı Stranger Things kadrosuna katıldı

Son sezonuyla ekranlara gelecek dizide 80'lerin filmlerine göndermeler yapılıyor

James Cameron'ın yönettiği devam filmi Terminatör 2, 1991'de gösterime girmişti (TriStar Pictures)

Linda Hamilton, Stranger Things'in kadrosuna katıldı. Terminatör serisindeki Sarah Connor rolüyle tanınan 66 yaşındaki aktris, Netflix'in hit dizisinin beşinci ve son sezonunda yer alacak.

Yayın devi, haberi 17 Haziran Cumartesi günü Brezilya'nın Sao Paulo kentinde düzenlenen küresel hayran etkinliği Tudum sırasında verdi. Hamilton'ın kadroya katıldığı haberi, resmi Twitter sayfasında da yer aldı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

1980'lerde geçen dizi, Upside Down (Baş Aşağı) olarak bilinen düşmanca bir diyar tarafından rahatsız edilen kurgusal küçük Hawkins kasabası sakinlerinin etrafında dönüyor.

Stranger Things'in prömiyeri 2016'da yapıldı ve Millie Bobby Brown'ı bir süperstar haline getirdi.

Şu ana kadar Linda Hamilton'ın dizide hangi rolü oynayacağına dair resmi bir açıklama yok ancak Sarah Connor karakterine saygı duruşunda bulunacağı tahmin ediliyor.

Hollywood Reporter'ın haberine göre, Hamilton'ın dizide yer almasının sürpriz olması için ayrıntılar gizli tutuluyor.

Dizide Millie Bobby Brown'ın yanı sıra Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Natalia Dyer ve Noah Schnapp gibi genç oyuncular rol alıyor. 

Senarist ve yapımcılar hikayenin geçtiği dönem 1980'ler olduğu için dönemin yıldızlarının dizide yer almasına özen gösteriyor. Bu isimlerin başında Winona Ryder geliyor.

Hit dizide 80'lerin oyuncularının yanı sıra dönemin filmlerine de göndermeler yapılıyor. Bugüne dek, Hamilton'ın rol aldığı 1984 yapımı Terminatör'ün yanı sıra 1982 tarihli Kötü Ruh (Poltergeist), Şey (The Thing) ve E.T. gibi dönemin popüler filmleri dizide anıldı.


Independent Türkçe, Daily Mail, Hollywood Reporter

DAHA FAZLA HABER OKU