Harry Potter'ın yıldızından yıllar sonra gelen ilk öpücük itirafı

"Tam bir pislik gibi davrandım"

2011'de vizyona giren Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2'de Harry, Ron ve Hermione, Ölüm Yiyenler'le ölüm kalım savaşına çıkmıştı (Warner Bros)

Harry Potter serisinin yıldızı Daniel Radcliffe, Harry Potter ve Ölüm Yadigarları Bölüm 2'de (Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2) Ron ve Hermione'nin ilk öpücüğünü neredeyse mahvettiğini itiraf etti. 

Radcliffe, Rupert Grint ve Emma Watson 20 yıl sonra özel program için yeniden bir araya geldi. Film serisi için 10 yıl boyunca birlikte çalışan oyuncular, merakla beklenen sahnenin çekimleriyle ilgili anılarını anlattı ve ne kadar garip hissettiklerini itiraf etti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Harry Potter serisinin üç baş kahramanı, çok genç yaşta birlikte çalışmaya başladı ve eğlence sektöründe beraberce yol alırken dostluklar kurdu. Doğal olarak Radcliffe, Grint ve Watson rol aldıkları filmler için çalışırken birbirlerini neredeyse kardeş olarak görmeye başladı.

Watson, Grint'le öpüşme sahnesini atlatmalarını zorlaştıran şeyin bu kardeşlik ilişkisi olduğunu söyledi. Harry Potter buluşmasının en büyük ifşaatlarından biri olarak Radcliffe, rol arkadaşlarının işini hiç de kolaylaştırmadığını itiraf etti.

"Sete gelip öpüşmenizi izleyeceğim"

Daniel Radcliffe, arkadaşları arasında zaten garip olan bu durumu kolaylaştırmadı. Bunun yerine, merakla beklenen sahnede canlandırdıkları karakterler arasındaki samimi anı canlandıran Watson ve Grint'i dikkatle izlemeyi tercih etti.

Onların işini kolaylaştırmadım ve tam bir pislik gibi davrandım. 'Sete gelip öpüşmenizi izleyeceğim' dedim.

Bu müdahalesine rağmen Radcliffe, rol arkadaşlarının bu anı mükemmel bir şekilde gerçekleştirdiklerini ve bunun aralarındaki dostluktan kaynaklandığını düşündüğünü açıkladı.

Emma Watson da, Hermione ve Ron'un öpüşme sahnesinin çekimleri sırasında neler hissettiğini anlattı. 

Açıkçası öpüşmemiz ikimizin de yaşamak zorunda kaldığı en korkunç şeydi... Bunun dramatik bir öpüşme olması gerekiyordu ama Rupert ve ben sadece gülmeye devam ettik. Ve asla başaramayacağımızdan korkuyordum çünkü ciddiye alamıyorduk.

Rupert Grint de 2016'da People'a Emma Watson'ı öpmek zorunda kalmakla ilgili düşüncelerini aktarmış ve Ron'la Hermione'nin ilk öpüşme sahnesinin ne kadar garip olduğunu vurgulamıştı:

Emma'yı 9 yaşından beri tanıyorum ve aramızda tam bir ağabey-kardeş ilişkisi var. Çok gerçeküstü hissettirdi. Yüzünün gittikçe yaklaştığını hatırlıyorum. 'Aman Tanrım' der gibiydi. Bunun dışında hiçbir şey hatırlamıyorum.


Independent Türkçe, Screenrant, Daily Mail

DAHA FAZLA HABER OKU