Cillian Murphy'den Peaky Blinders hayranlarına kötü haber

Dizinin yaratıcısı Steven Knight, "Evet, şu anda yazıyorum. Yazmayı neredeyse bitirdim ve çekeceğiz" demişti

2013'ten 2022'ye kadar yayımlanan Peaky Blinders, 2018'de En İyi Drama kategorisinde Bafta kazanmıştı (Netflix)

İrlandalı oyuncu Cillian Murphy'nin Peaky Blinders hayranlarına kötü bir haberi var. 

James Gandolfini'nin Tony Soprano'yla yaptığı gibi Tommy Shelby karakteriyle özdeşleşen Cillian Murphy, küresel bir fenomene dönüşen dizisi Peaky Blinders hakkında önemli açıklamalar yaptı. 

6 sezon boyunca Tommy Shelby rolüyle izleyicilerin karşısına çıkan 46 yaşındaki Murphy, dizinin devamı niteliğindeki bir filmin yakın zamanda vizyona girmeyeceğini söylüyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Dizinin son sezonunun tamamlanmasının ardından, Peaky Blinders'ın Britanyalı senaristi Steven Knight, bir film üzerinde çalışıldığını doğrulamıştı. Dizinin hayranlarını heyecanlandıran bu gelişmeye Cillian Murphy'den hayal kırıklığı yaratan bir güncelleme geldi. 

Rolling Stone'a konuşan Murphy, filmin gelişimi konusunda şüphe uyandırdı ve "Eğer daha fazla hikaye varsa bunu yapmayı çok isterim ama doğru yapılması gerekiyor" dedi. 

Küresel dağıtım hakları Netflix tarafından satın alınmadan önce BBC'de yayınlanan hit drama, eleştirmenlerin büyük beğenisini kazanmış ve Rotten Tomatoes'ta yüzde 93 puan toplamıştı. 

"Yazmayı neredeyse bitirdim ve çekeceğiz"

Dizinin koyduğu yüksek çıta Murphy'nin çekincelerinin haklı bir nedeni gibi görünüyor: 

Steve Knight 36 saatlik bir televizyon dizisi yazdı ve biz çok yüksek bir seviyede ayrıldık. O diziyle gerçekten gurur duyuyorum. Dolayısıyla daha fazlasını yapmak için kendimi meşru ve haklı hissetmem gerekiyor.

Murphy'nin yorumları, son olarak temmuz 2022'de film senaryosunun tamamlanmak üzere olduğunu söyleyen Knight'ın sözleriyle çelişiyor gibi görünüyor.

Knight, "Evet, şu anda yazıyorum. Yazmayı neredeyse bitirdim ve çekeceğiz... Birmingham'daki Digbeth'te stüdyo kuruyorum" demişti.

Digbeth'teki stüdyolarda ve Birmingham'da çekeceğiz. Digbeth ve Small Heath, Peaky Blinders'ın gerçekten dolaştığı yerler. Yani Peaky'nin eve dönmesi gibi bir şey. Umarım 18 ay içinde çekimlere başlarız.


Independent Türkçe, Collider, Rolling Stone

DAHA FAZLA HABER OKU